2022-04-06
#猪妹食好西🐷_川菜#猪妹食好西_九龙 #猪妹食好西_旺角 《捌壹壹 811 Sichuan Cuisine 》 @811sichuancuisine 食物:🐷🐷🐷🐷🐷/5服务:🐷🐷🐷/5CP 值:🐷🐷🐷.8 /5环境:🐷🐷🐷/5每次食酸菜鱼都会谂起呢间 因为好食夹大件🤤🤤😆必食冷锅酸菜鱼 $208(细)份量好足 鱼片铺满晒成个锅🤤好滑又冇骨🤤下面仲有莴笋金菇薯粉 叫一个细嘅都够两、三个人食👍🏼汤底酸酸辣辣 仲有花椒味 食到条脷麻麻地👅(BB辣已经好够)唔会太油就咁饮都得🤤 唔够食嘅用嚟打边炉都得😛炸馒头 $48我每次嚟都一定会嗌🤤每次都系新鲜炸起 热辣辣外脆内软😍点埋炼奶真系好正🤩黑糖糍粑(细) $35好少地方有得食😆又系炸到外脆内软 里面有啲似新年食嘅年糕 但系冇咁烟靭 比较软身 都好唔错🤤不过记住唔好点咁多黑糖 因为会太浓🤭✨地方比较细 要食就最好book位捌壹壹 (旺角)旺角奶路臣街33号地下F号舖#hongkong #hkfoodie #foodie #吃货#手机食先#food#食好西#相机食先#酸菜鱼 #旺角美食 #川菜#美食#旺角好去处 #旺角#猪妹食好西🐷
食物:🐷🐷🐷🐷🐷/5
服务:🐷🐷🐷/5
CP 值:🐷🐷🐷.8 /5
环境:🐷🐷🐷/5
每次食酸菜鱼都会谂起呢间 因为好食夹大件🤤🤤😆
必食冷锅酸菜鱼 $208(细)
炸馒头 $48
黑糖糍粑(细) $35
✨地方比较细 要食就最好book位
捌壹壹 (旺角)
旺角奶路臣街33号地下F号舖