2023-03-08
好耐冇返大陆食烤鱼, 而香港就开左好多呢D四川重庆餐厅, 难得朋友介绍呢间Error 19食物味道正宗得黎, 装修又靓, 岩晒我地倾计慢慢坐Openrice晚市订座可以全单85折超抵食! 我地二人share一份细烤鱼, 饮埋特饮同食埋甜品, 埋单都系三百几蚊, 坐得舒服几好, 会再黎的~讲下食物先, 重庆豆花烤鱼入面垫底既豆腐超滑, 慢慢煲下煲下D鱼肉同豆腐都索晒辣汁, 鱼肉实净又鲜甜, 非常唔错食辣野就紧系要饮有汽既野, 可惜呢度冇酒牌, 唔系既话我地实啤啤佢haha 叫左蓝柑橘梳打都OK, 唔会太甜, 但超够汽, 何蓝色好sharp, 好似都冇食过蓝柑橘呢个生果😂 饮落都系酸酸地咁跟住仲食埋甜品黑糖冰粉, 劲大碗但只系廿几蚊好抵, 有冰块座住keep住好冻, 黑糖甜得来唔确喉, 个粉好滑☺️