2019-11-08 14 浏览
一直都好想食重庆火锅,于是今日夜晚捉埋我朋友离依间渝味晓宇打benno,期待左好耐终于嚟啦!餐厅好近地铁站,一入到黎装修劲靓,好新净,而职员姐姐都好有礼貌,一嚟到就帮我地浸左杯热茶☕️嘢食方便都有惊喜👅汤底我哋拣咗皮蛋香菜鸳鸯锅配普通辣汤底,皮蛋香菜锅味道好清新,好有菜味,仲有大大只嘅皮蛋,而麻辣汤底一啲都唔Hea,有好多嘅辣椒,仲落埋我最钟意嘅花椒八角🤩野饮我哋叫咗自制嘅洛神花茶同罗汉果茶,清新得来又健康,系餐厅自制,降火一流🤟🏻🌟美国安格斯优质肥牛,依样极推介,牛嘅脂肪同肉比例啱啱好,食落去好有牛味🌟晓宇嫩牛肉,牛肉京林,牛肉控必食!🌟手打虾滑,虾味浓👍🏻🌟美国筒肥蚝,真系好大只,就算煮完之后都唔会缩,而且好肥美🌟韭菜猪肉水饺,大大只,里便馅料一啲都唔吝啬,好多猪肉同韭菜🌟冬菇、土豆片、唐生菜,三样嘢都正常发挥,好Fresh高质火锅,会再嚟食🥰
🌟晓宇嫩牛肉,牛肉京林,牛肉控必食!
🌟手打虾滑,虾味浓👍🏻
🌟美国筒肥蚝,真系好大只,就算煮完之后都唔会缩,而且好肥美
🌟冬菇、土豆片、唐生菜,三样嘢都正常发挥,好Fresh
高质火锅,会再嚟食🥰