2022-11-29
今日同男朋友仲有男朋友家姐一齐食打边炉🍲 由于大家都好钟意食辣既关系 所以我地经常出去揾辣野食🤪 今次就食左见见面火锅放题 $248一人(未加一)见见面有几间分店 不过呢间先有打边炉食其余系食川菜小炒既~我地18:00入座所以有八折 八折后每人平均$200左右 咁我觉得价钱都ok.汤底叫左麻辣汤&椰子鸡汤😙 麻辣汤叫左小辣 非常惹味 辣椒味好香 越食越辣好正🥰 椰子鸡汤比较正常 椰子味唔会太出 所以个人都系比较钟意食麻辣汤多啲😚牛肉有四款选择 四壳都ok 都唔会太嚡亦唔会太肥🤓 所以我地四款都keep住叫!海鲜就无咩选择拣,个日得青口,蚬同虾。其他都话卖晒🥹但因为啲配料都几岩我地口味 所以我地都食左唔小😆 不过可惜唔记得叫甜品雪糕🥲
海鲜就无咩选择拣,个日得青口,蚬同虾。其他都话卖晒🥹