2023-08-21 306 浏览
呢间正宗韩国餐厅连店员都系韩国人黎ga😛✨电烤五花肉🐷五花肉系劲大嚿, 仲有Oppa黎帮手切成一片片,再放喺铁板上进行烤制🔥佢用火枪细心咁逐片烧烤,确保每一片肉都变得焦香美味😊烧成焦香嘅五花肉可以夹埋铁板上嘅泡菜、大葱、洋葱等一齐食, 另外Oppa仲俾左D生菜我tim😝✨酱油蟹🦀人生第一次食, 蟹膏够多, 酱油味渗晒入蟹肉入面, 完全食到蟹嘅鲜甜, 几好食😛而且仲会跟埋紫菜饭🍚可以捞饭食! ✨酱烤牛肉🐮酱烤牛肉埋到成座山咁, 牛肉腌得非常入味, 仲配有金菇,蔬菜粉丝, 同样系由Oppa 帮手炒熟😍浓郁嘅酱汁令牛肉更加美味多汁,配埋挂汁嘅粉丝,绝对系今晚MVP😳✨蜜糖炸鸡🍗即叫即整, 估唔到份量会咁多, 仲跟埋一兜薯条🍟真系好惊喜! 蜜糖包著香脆嫩滑嘅鸡肉,带来口感丰富嘅享受, 咬落仲有爆汁ga😳✨🍶西瓜烧酒🍉系餐厅嘅特式饮品, 非常吸睛! 餐厅用咗大半个西瓜作为装满用新鲜西瓜汁调制而成嘅西瓜烧酒, 完全饮到烧酒嘅淡香🤩夏天饮觉得特别畅快!
呢间正宗韩国餐厅连店员都系韩国人黎ga😛

✨电烤五花肉🐷