2024-11-02 0 浏览
系朗豪坊行完街,见到呢间韩式餐厅好过瘾,个装修好得意! 呢到有好多款口味既炖排骨,不过钟意食原味既我,就叫左韩式口味既炖排骨。一上台少少吓亲,几高既排骨叠埋一齐! 好壮观! 店员会比埋手套同埋湿纸巾,可以用手拎住黎咬。炖排骨好入味,少少辣,而且仲有脆骨位! 另外仲有D凉拌左既芽菜同大葱等等配埋食,可以冇咁腻。玫瑰酱炒年糕好钟意食年糕又唔食得好辣既我,就简左玫瑰酱,真系冇平时个D咁辣! 入面好多料,除左年糕,仲有鱼糕,芝士肠,仲有个面! 好饱肚! 年糕面仲铺多层芝士片,食落更香。烤牛肉水冷面呢个好开胃,黄芥末分上自己落,汤汁系酸酸辣辣,加埋牛肉,啖啖满足。西柚soda好清新,食完辣野再饮一啖好爽。另外都有养生之选既蜂蜜大枣茶, 饮完成个人暖笠笠!
系朗豪坊行完街,见到呢间韩式餐厅好过瘾,个装修好得意!

玫瑰酱炒年糕

烤牛肉水冷面