2024-01-21
早几日去Donki入货🛍️买完野紧系要医肚😋今晚我哋拣左韩国野食🇰🇷呢间餐厅位置好阔落😊唔怕太逼✌🏻餐牌有好多太吸引嘅野食😋我哋叫左几款食🥢🇰🇷韩式鱼介汤锅份量好足嘅汤锅🍲一秒带你到韩国🇰🇷天气冻冻地🆒最啱饮碗鱼介汤💕汤底好鲜甜😋有虾干🦐木鱼☺️大葱🥬鱼糕份量超多😍3个人绝对够食👍🏻仲配埋金菇☺️萝卜🥕年糕😛蘑菇等✅超入味🥹非常唔错👌🇰🇷原味无骨鸡食韩国餐炸鸡是必叫🤟🏻我哋试左无骨鸡🍗鸡肉好嫩滑💕唔会好干✅无骨鸡好适合小朋友食☺️原味啱啱好😍仲有蕃薯条🍠香甜软糯👍🏻🇰🇷酱猪蹄配搭两个酱✌🏻一款韩式辣酱🌶️一款韩式甜酱🫶🏻猪蹄好大只😛皮好爽😆仲有啖啖骨胶原😊咬开嘅肉非常入味☺️一啖接一啖😙停唔到口🇰🇷紫菜手抓饭DIY小朋友至爱😍有得食有得玩😆带埋手套自己DIY 大量紫菜😌白饭上有饭素😙仲有芝士🧀蟹籽😗好惹味🇰🇷朱古力雪冰好吸引嘅甜品🍧啲冰好细致😍入口既溶🍫面头有朱古力脆脆同朱古力饼😋雪冰入面仲食到啖啖朱古力酱😍朱古力迷至爱🥰🇰🇷益力多米酒超易入口嘅一款🥰甜甜地😌好饮🇰🇷生姜茶好暖胃🥰饮到底仲见到大量姜丝😚下次再试埋其他🥰
买完野紧系要医肚😋
今晚我哋拣左韩国野食🇰🇷