2023-12-06 504 浏览
半半炸鸡(甜辣酱加秘制蒜香酱) 💰$193份量都足够, 如果唔系好肚饿 2个人都应该唔会食得晒🤣个甜辣酱就偏甜小小, 但系秘制蒜香酱就真系几好食😳D鸡我地简左有骨版, 又唔会觉得话好干㖞😛 香肠年糕串💰$138可以一次过满足到几样韩式野食愿望😍有脆皮肠/轻微炸过嘅韩式年糕/韩式鱼板!!特别一提个年糕系有炸过 口感上就同平时个D唔一样☺️我觉得仲好食左~          海鲜葱煎饼配鲣鱼干💰 $128好足料 由其D鲣鱼干好似多到唔洗钱咁😨D酱好入味同埋食到最多系八爪鱼粒粒😎佢地个煎饼个底系用左蛋黎整, 整体唔会好”老” 又有小小焦边, 都唔错🤩 食炸鸡点可以小左酒精饮品呢😏?真路烧酒💰$68 & Asahi啤酒💰$73我地一致觉得系呢个配搭最岩❤️❤️沟番Cass 反而唔好饮lol😟 红鸡Red Chicken📍金巴利道65-67B号太平洋大厦UG层B号舖#hkfoodie #香港美食 #性价比餐厅 #生日饭 #hkig #hkfood #hkfoodblogger #期间限定 #打卡一流 #抵食之选#韩式炸鸡
半半炸鸡(甜辣酱加秘制蒜香酱) 💰$193
份量都足够, 如果唔系好肚饿 2个人都应该唔会食得晒🤣
个甜辣酱就偏甜小小, 但系秘制蒜香酱就真系几好食😳
D鸡我地简左有骨版, 又唔会觉得话好干㖞😛

香肠年糕串💰$138
可以一次过满足到几样韩式野食愿望😍
有脆皮肠/轻微炸过嘅韩式年糕/韩式鱼板!!

海鲜葱煎饼配鲣鱼干💰 $128
好足料 由其D鲣鱼干好似多到唔洗钱咁😨
D酱好入味同埋食到最多系八爪鱼粒粒😎

炸鸡点可以小左酒精饮品呢😏?
真路烧酒💰$68 & Asahi啤酒💰$73
我地一致觉得系呢个配搭最岩❤️❤️