2024-06-06
今次已经系我第唔知几次帮衬呢间餐厅了😆餐厅无论系环境、价钱、食物质素还是服务都做得同样出色,真系值得一再回头👍🏻黄金蒜香无骨鸡呢份炸鸡份量多到有成十几二十件,但系都只系$128咋!!🥹菜品一上嘅时候已经闻到浓郁嘅蒜香味,够晒入味🥰而且鸡肉炸得啱啱好,即能锁住肉汁亦能保持鸡肉嘅鲜嫩度,认真唔错🤞🏻海军酱油汤锅之前试过佢哋嘅芝士八爪鱼已经觉得佢哋嘅海鲜好新鲜🤩今次特登嗌咗呢个海鲜锅再回味返佢个八爪鱼🐙今次食依然保持到水准,八爪鱼咬落好弹牙好新鲜,食得出唔系冰鲜材料😋海鲜锅材料都好丰富,除咗八爪鱼仲有好多款唔同嘅海鲜同蔬菜,搭配埋芝士和年糕一齐食口感更佳🤤烤牛肉水冷面牛肉煎得刚刚好,粉嫩粉嫩的😽食落煎香味十足而且嫩滑,搭配埋冰冷嘅水冷面一齐食感觉好清爽🫶芝士蟹籽蛋卷呢个蛋卷绝对有惊喜!蛋卷好厚实好多层,而且每层都裹满蟹籽和芝士,一啖食落去好满足😽海盐焦糖沙冰 & 蓝橙荔枝梳打甜品卖相唔错,适合晒女士打卡,而且水准都唔错芒果雪冰食韩国嘢点可以唔食佢哋嘅冰啊?今次就试咗呢个芒果雪冰🍧甜品铺满芒果嘅果肉,而且碎冰唔系纯冰,而系有芒果味㗎!真系一啲都唔马虎😙
黄金蒜香无骨鸡
海军酱油汤锅
烤牛肉水冷面
芝士蟹籽蛋卷
海盐焦糖沙冰 & 蓝橙荔枝梳打
甜品卖相唔错,适合晒女士打卡,而且水准都唔错
芒果雪冰