2024-08-27 269 浏览
定期就会食吓呢度,因为唔系每间餐厅都keep到水准,嘢食同服务对我嚟讲都好重要,今日shopping完就去食个早饭😃今次我哋叫咗几个主打嘅菜式:-炑八厚切五花腩:份量好足,虽然系唔花篮,但系唔会太过肥腻,慢慢煎好咗之后再展开一嚿嚿,煎到脆卜卜,夹埋生菜,好过瘾。-葱蒜牛五花:呢个有啲惊喜,之前未食过,服务员推介咗我哋就试吓,腌得好入味,同埋啲牛好腍。-大八爪鱼:呢个好抵食,原只八爪鱼上,烧到咁上下再展开一嚿嚿,同埋腌嘅韩式汁都好配合。-韩式红虾:大大只嘅虾,好新鲜。-泡菜煎饼:每次都必点,一碟里面都好多旧,十分之抵食。-韩国水冷面:最钟意佢入边有啲酸菜,另外再有碟黄色芥辣可以点嚟食,面质烟靭弹牙。-2杯梳打:今次我哋叫咗菠萝梳打同埋柚子梳打,清新配搭。

-韩式红虾:大大只嘅虾,好新鲜。

-泡菜煎饼:每次都必点,一碟里面都好多旧,十分之抵食。

-2杯梳打:今次我哋叫咗菠萝梳打同埋柚子梳打,清新配搭。