2020-11-17 156 浏览
#oldszefood #CCBinTST-日烧就食得多 系香港食韩牛都系第一次🤣朋友介绍话尖沙咀有间食韩牛冇得弹 次次都好多人食爆哂 琴日闲日去8点松d食都full house🙈 入面啲Staff全部都系英文同韩文沟通 睇黎都几正宗👍🏻-🍴八方美人 ($588) 🌟2-3人份量 😋包括: 牛舌+雪花牛肉+猪颈肉+护心肉+猪颊肉+酱油鸡肉+烤大虾(2只) +鲜鲍鱼 (2只)想试哂🐷🐮🐔同海鲜既朋友仔嗌依个套餐就最好不过 本身以为每样野可能都只有两件到 但点知我地完全睇少左佢既份量 每样至少有4片🤩 (虾同鲍鱼除外) 两个人食嗌依个set够哂👍🏻💕我自己极力推荐雪花牛肉同烤大虾❤️ 肉质好松软 入口即溶 而且唔使点样点d酱 果然靓嘅牛系咩都唔使点🥰 虾好足肉 而且都几大只 好爽口 唔会霉🙈 💕仲有护心肉都令我大开眼界😂 店员叫我地估系牛定猪 男朋友同我都估错💩 答案系🐷 但无论外表同口感都好似牛 佢位于猪的横隔膜和肝之间,每只猪只有二百至三百克,极为矜贵🥳Rating: 8️⃣/🔟-🍸Kiwi Ade ($48)类似汽水 食咗啲咁heavy既野 饮番杯Fresh d既kiwi就最好不过 但记得
#oldszefood #CCBinTST
日烧就食得多 系香港食韩牛都系第一次🤣

🍴八方美人 ($588)
🌟2-3人份量
Rating: 8️⃣/🔟

🍸Kiwi Ade ($48)
类似汽水 食咗啲咁heavy既野 饮番杯Fresh d既kiwi就最好不过 但记得一定要搅匀先饮 如果唔系最尾就会好甜😫
Rating: 6️⃣/🔟

🍴蛋饼($0)
每嗌个烧烤就会送一份蛋饼 蛋饼即煎用铁板上 入面有少量洋葱同芝士 口感丰富而且好滑 终于明点解韩国人咁钟意食😋
Rating: 🔟/🔟

🌟前菜有成6款咁多 仲有得免费refill😛

韩珍 (帝国中心) (尖沙咀)
📍尖沙咀么地道68号帝国中心地下高层UG43号舖