2023-08-11 38 浏览
今日放老婆一日假唔驶佢煮饭,就落商场试下呢间开左都一段时间既餐厅!喇沙海鲜米线材料有虾、鱼肉、蟹柳、豆卜等,食喇沙我就最重视个汤底,之前食过一间望落好似好浓味但点知食落劲淡口,果次劲失望!呢度既喇沙就好好,汤底同佢卖相一样咁浓郁!椰浆落既份量刚好食落好惹味~米线就算浸耐左都唔会好林~唔错!虾味鱼子虾球炒饭有得拣SML SIZE,两个人我就问店员S够唔够食,店员好好答话S都有2,3碗实够食~黎到份量俾我想像多~而且味道好好,炒得又够干身~虾球新鲜爽口,呢个炒饭超抵!菜香铁板豆腐S SIZE既菜香铁板豆腐份量都唔细,除左豆腐仲有大量肉碎,底层仲有蛋皮所以好香好有口感,用黎捞饭食一流!金银蛋浸时蔬每餐都要食D菜,今日既时蔬系菠菜~岩哂我~又健康又好食!4样野食左400蚊都唔驶~楼下就有D咁正既野食真系好开心~

喇沙海鲜米线

虾味鱼子虾球炒饭

菜香铁板豆腐

金银蛋浸时蔬
每餐都要食D菜,今日既时蔬系菠菜~岩哂我~又健康又好食!

4样野食左400蚊都唔驶~楼下就有D咁正既野食真系好开心~