2023-01-05 729 浏览
我好钟意食辣🌶️🌶️ 米线川菜都系我 favorite🥳 发掘咗呢间正宗四川野👅 少少隐世但真系值得更多关注‼️ 同老板倾左阵 佢哋本身都好钟意食辣 呢度上一手冇做就顶左手学晒啲秘方🙆🏻‍♀️好推荐口水鸡 米线 小食 真心经济抵食 性价比超高💰✨全日二人餐 $248✨有两份前菜、一个主菜、两个饭/面同饮品‼️呢度每碟都超级大份 可以三个人食都冇问题🫣❣️青椒皮蛋 ❣️凉拌大豆芽 成个主菜咁大碟🤣 尤其系皮蛋本身已经好惹味😘 用咗黄金皮蛋 感觉冇平时咁浆口~❣️水煮牛肉主菜要拣一个好苦恼😖 好彩呢个水煮牛肉好满意🥳💯拣咗肥牛 牛肉唔会煮到老晒🐄 而且配料丰富 有大豆芽 腐皮 木耳 🪵🌱 仲要有埋幼薯粉 好入味🌶️❣️大碗炸酱米线 麻辣 中辣 +$18超钟意餐可以配米线✅ 呢个汤底好正 好食过谭仔‼️ 叫咗中辣都唔会太辣 接近谭仔小辣🌶️ 仲有好多炸酱好香好惹味💕❣️热拌酸辣薯粉 中辣 +$18呢个就辣啦🌶️🫣 可能因为冇汤更加呛😳不过钟意食薯粉烟韧口感 一定会钟意🥳 好重口味🤣❣️口水鸡 例 $68痴咗线 例牌都咁大碟 鸡冇雪味唔肥 调味好惹味劲送饭😛🐓
我好钟意食辣🌶️🌶️ 米线川菜都系我 favorite🥳
好推荐口水鸡 米线 小食 真心经济抵食 性价比超高💰
全日二人餐

✨全日二人餐 $248✨
有两份前菜、一个主菜、两个饭/面同饮品‼️
呢度每碟都超级大份 可以三个人食都冇问题🫣
青椒皮蛋