2024-08-18 85 浏览
今日生日🎂屋企人知我钟意打边炉..特登带我去食麻辣火锅🍲佢哋话方叔叔嘅麻辣汤底系最正宗😍个个食完都话正🤭⭐️汤底(招牌麻辣汤拼山珍菌汤)✨麻辣汤辣得劲过瘾,每啖都充满着浓浓嘅香味菌汤味道鲜甜可口,每一啖饮落去都好浓烈嘅菇菌味🤤⭐️蟹柳🦀芝士肠,潮汕手打牛筋丸🐮鲜滑鱼面🐟土豆片🥔手打鱼籽虾滑🦐鲜黄喉,鲜竹笙,大刀笋片,每款食物既口感都爽口弹牙..重点系吸收晒汤底嘅精华..鲜甜得黎劲惹味😍⭐️美国桶蚝🦪脆脆小水母✨小水母好少地方有得食,佢嘅口感咬落去系爽脆可口,桶蚝size真系巨型,真系有成只手板咁大只,味道鲜甜新鲜🤩⭐️美国牛板腱,牛板翼🐮✨牛肉嫩滑,好重牛嘅香味,每一片都系薄切,食完一片会好想接住再食多片🤭

⭐️汤底(招牌麻辣汤拼山珍菌汤)

⭐️美国桶蚝🦪脆脆小水母

⭐️美国牛板腱,牛板翼🐮