2024-12-10
🔎 Bistro East (西湾河)今日晏昼去完太安楼扫街🥙🍔🍱🥘夜晚就揾咗间喺附近海旁嘅一间西式餐厅🍴坐拥海景,餐厅环境和气氛都好有feel🕯️一入到去就感受到一种优雅又放松嘅感觉😌好适合同朋友倾计或者同另一半享受浪漫晚餐💕Staff态度亲切😬随时帮忙fill水换餐具🥄仲会推荐当天的精选🫶🏻上菜快~非常专业👍🏻【生牛肉他他配薯条】 $208⭐️⭐️⭐️⭐️生牛肉份量好多!牛肉质地非常嫩滑,色泽鲜红好新鲜✨牛肉的鲜味与特制酱汁的咸香相得益彰,增添了一层风味。搭配多士一起食刚刚好👍🏻🥩✨【香煎鹅肝配牛油包】 $168⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️必叫!香煎鹅肝的外层煎得啱啱好,入口即融😋真系一试难忘☺️!对于喜爱鹅肝的人来说,值得一试🤣🍞【美式烧烤酱肋骨配薯条】$228⭐️⭐️⭐️⭐️ 这道烧烤酱肋骨的肉质鲜嫩多汁,表面经过炭烧,烧烤酱的味道浓郁,带有一点甜味,淡淡肉!😍【提拉米苏】 $88⭐️⭐️⭐️⭐️呢个甜品由厨师亲自送上🍰好creamy!!! 味道好浓郁😍真心食过数一数二好食的Tiramisu😋一淡接一淡停唔到🤣☕呢个餐厅都几值得推荐!食物质素高,服务一流🫶🏻仲要正对住海边🌊🌅真系无得输!
今日晏昼去完太安楼扫街🥙🍔🍱🥘
夜晚就揾咗间喺附近海旁嘅一间西式餐厅🍴
坐拥海景,餐厅环境和气氛都好有feel🕯️
一入到去就感受到一种优雅又放松嘅感觉😌
好适合同朋友倾计或者同另一半享受浪漫晚餐💕
Staff态度亲切😬随时帮忙fill水换餐具🥄
仲会推荐当天的精选🫶🏻上菜快~非常专业👍🏻
【生牛肉他他配薯条】 $208
【香煎鹅肝配牛油包】 $168
【美式烧烤酱肋骨配薯条】$228
【提拉米苏】 $88
呢个餐厅都几值得推荐!
食物质素高,服务一流🫶🏻
仲要正对住海边🌊🌅真系无得输!