2021-03-26 99 浏览
3月13日 经open rice book左呢个餐厅 19:30 (set menu 有7折)睇吓我哋今日order左啲乜嘢下面就系今日嘅沙律同埋餐汤 沙律好普通 罗宋汤亦只系茶餐厅都会饮到嘅味道西班牙烤鸡呢一个薯条系我觉得都几特别嘅当大家都以为佢系有啲似薯格𠮶种嘅炸薯条嘅时候佢应该其实系蕃薯条嚟嘅 所以佢食落去系甜嘅但做得唔好嘅位系 佢放左系啲汁上面 薯条都淋晒至于个烤鸡 都大份嘅 外皮就做得够脆啦 可惜入边啲肉就熟咗少少 干左啲 已经开始有啲「鞋」如果佢可以嫩啲嘅话 会好食啲男朋友就话个羊膝系一个对得住佢价位嘅羊膝因为其他嘅餐厅嘅羊膝通常都会比较贵今日食呢一个就相对来讲平少少份量正常 肉味够出都够冧不过个酱汁来讲就可以重味多啲Cp值唔错至于个牛扒 我就唔记得咗影相不过份量就唔系特别大份嘅 比较簿 钟意食多啲肉嘅人可能会未必适合-炸鸡配薯条呢一个薯条就有啲蜜糖味个炸鸡都几好食两样嘢都够脆 不过就唔够咸甜品系芝士蛋糕 都系正正常常冇乜特别总括来讲 今日呢一餐价钱唔系特别贵都唔系特别平食物嘅味道算正常发挥唔系特别好亦都冇话特别差所有嘢都系不过不失
3月13日

下面就系今日嘅沙律同埋餐汤