2008-11-10 28 浏览
睇咗食评先o黎,环境心中有数,细…真系细咗o的,櫈…都真系坐得唔系几舒服,不过,意粉又真系几好味!同太太两个都系叫餐:布朗尼斯肉酱意粉、香草忌廉鸡扒意粉,叫做一红一白…餐汤系意大利菜汤,用杯上,味道淡,有o的油…麻麻地。主菜上场,布朗尼斯肉酱意粉,好多汁,以为会好淡,点知几够味。茄汁带o的甜味,几特别,唔知系咪人人钟意,我就觉得唔错。肉酱同意粉o既份量都好多,实食得饱。香草忌廉鸡扒意粉,同样系足本!!粉多扒大,同样系多汁,不过忌廉味仲浓o的。个人觉得鸡扒唔系好夹个意粉,配火腿或者鸡丝可能好o的,o的味冇咁抢。甜品一个加钱(+$6)转咗黑森林芝士饼,另一个要咗吉士蛋。第一次食黑森林芝士饼,芝士好有弹力,虽然唔系好有芝士味,但甜味适中。正斗之选!吉士蛋唔滑、唔够冻(事先同我o地讲咗),个人喜好,唔敢推介!餐饮要咗意大利咖啡,味道偏淡,而且劲多奶。以价钱o黎讲,算平!以食物质素o黎讲,算好!以服务o黎讲,算有礼貌!唯一要弹,出菜混乱同慢。p.s. 见个个食友都叫佢o地执下个 look,不过,细心谂下,疑似家庭式经营,人手、规模有限,如果装修大搅,价钱会唔会仲咁经济?帮衬@9-11-08

餐汤系意大利菜汤,用杯上,味道淡,有o的油…麻麻地。

甜品一个加钱(+$6)转咗黑森林芝士饼,另一个要咗吉士蛋。

餐饮要咗意大利咖啡,味道偏淡,而且劲多奶。

唯一要弹,出菜混乱同慢。

帮衬@9-11-08
布朗尼斯肉酱意粉