2024-05-13 27 浏览
每次食Crêpe都好期待,因为唔知入面有咩宝藏,好似开出奇蛋咁样😆今次就嗌咗Butterscotch Apple Crisp🍎同Crêpe St. Jacques🧀一个甜一个咸,同朋友share一半啱啱好。Butterscotch Apple Crisp🍎苹果好香口,上面有云呢拿雪糕,同埋焦糖脆脆,一冻一热,又软又脆,口感10分丰富,简直系一次过满足晒所有愿望😆Crêpe St. Jacques🧀系有芝士同大量嘅带子粒,应该有20-30粒😼比我想像中足料好多🫶🏻饮品方面嗌咗Ruby Mocha同Golden Latte☕️ Ruby Mocha 上面嘅Ruby Chocolate酸酸甜甜好好味☺️Golden Latte就有淡淡黄姜香味,2杯都系偏甜