2015-03-16 7449 浏览
星期日8点几2个人去食牛一,见到好多人排队,香港人心理人排我又排,虽然等左成个钟但结果几惊喜。一入到去被安排坐4人位,得2个人嘅我地坐得相当舒适。侍应服务亦相当好,有笑容又好有礼貌,落左order上菜速度都好快,抵赞!配菜方面冇咩惊喜,都系传统打边炉嘅料,唯一有少少嘅应该系和牛炒饭,相当好食。而补充配菜嘅速度亦相当快,每次去攞配菜都是满满的 。主角肥牛正正正正正!牛味浓郁,爽口而且唔肥瘦适中。一开始肥牛未到时系咁食配菜,到肥牛一到净系主攻肥牛。一来系唔蚀底心理,二来真系好好食,食左一啖之后就停唔到口系咁一直食。最后唯一唔好嘅地方就系牛一最近推出嘅优惠,佢要顾客print出来,相当唔方面我地。而且apps话冇话要print出来,指示有少少唔清晰。希望真系真心想回馈顾客去做优惠。