2021-05-29
3-Course Menu ($368).Starter:Prawn & Squid Salad虽然我今日个target系海南鸡饭,但系呢个salad好好食,泰国feel,虾,鱿鱼同菜比例好好,又好多花生碎&脆脆,层次多又香口,dressing好light,推介👍🏻👍🏻👍🏻.Main course: 海南鸡饭转左我最爱嘅鸡脾😍😍,鸡髀非常嫩滑,酱料方面有甜豉油,姜蓉,辣酱,建议大家试试辣酱,一粒粒辣椒,又辣又香;鸡油饭好好食,好香,饭比一般鸡油饭深色,应该落咗少少酱油齐住,虽然肥,真系好食,我成碗食晒;鸡汤有杞子,龙眼肉,好似有少少药材.Dessert: Vanilla Ice-Cream食完个饭都真系好饱,甜品又系第二个胃,云呢拿雪糕系正.食物质素好,唯一唔太满意就系张枱真系好细(x3),一路食一路惊成碗饭会倒落黎😹😹,分数:8/10
Starter:Prawn & Squid Salad
Main course: 海南鸡饭
Dessert: Vanilla Ice-Cream
食完个饭都真系好饱,甜品又系第二个胃,云呢拿雪糕系正