2018-12-18 720 浏览
专登提早book定Gordon Ramsay 过江龙嘅餐厅,就系为咗试吓佢系咪咁好食同埋庆祝生日。餐厅大部份职员都系外国人,而且服务态度都算唔错。环境非常之靓,对住无敌海景而且入面嘅装修亦都唔错一坐低职员就俾咗个面包我哋食配上牛骨髓牛油,面包非常好食好松软配埋个香滑牛油一流前菜我哋嗌左一个special confit duck n watermelon salad。侍应会系你面前同你解释一下鸭肉嘅烹调方法再拆骨捞落个沙律度鸭肉烤得非常之入味,同沙律菜仲有其他配料都好夹,个莲藕脆片非常之好食。但系略嫌𠮶个酱汁有一点咸。主菜方面我哋嗌左beef Wellington。肉质好嫩配上酥皮同埋蘑菇亦都非常之好食。唔好睇佢好生咁样但系其实佢系冇咩血水出嘅。另外配上佢嘅蘑菇胡椒汁好食到难以开启文字都不能形容配料会有一个薯蓉好滑好香好creamy!!!最后我哋仲叫多咗一个甜品toffee pudding 亦都好好食有vanilla ice cream同个布甸冷热交集好正绝对值得一试总括嚟讲呢一餐系非常好食有机会下次会再嚟帮衬

环境非常之靓,对住无敌海景而且入面嘅装修亦都唔错

主菜方面我哋嗌左beef Wellington。
配料会有一个薯蓉好滑好香好creamy!!!
绝对值得一试
总括嚟讲呢一餐系非常好食有机会下次会再嚟帮衬