2023-06-12 265 浏览
同老公结婚周年纪念 去左食神户放题 因为老公中意食寿司同刺身 所以唔想谂 直接食放题🤣 食放题紧系要食刺身先抵🤭 所以一坐底 我地就即刻order左个刺身并盘▪️刺身并盘有三文鱼刺身 甜虾刺身 有头赤虾刺身 希灵鱼刺身 松叶蟹棒刺身 厚烧玉子刺身 珍宝带子刺身 马刀贝刺身 赤贝刺身 北海道角螺刺身 泰式生虾刺身 鲍鱼刺身 激巨赤虾刺身 北寄贝刺身 八爪鱼刺身同埋美式冻虾 d 刺身全部好新鲜甜美 完全唔会腥 刺身摆盘好用心 色泽鲜嫩 打卡一流 生蚝同海胆有淡淡海水味 味道好鲜甜!▫️四川香辣鸡煲鸡煲既酱汁好浓郁 香辣惹味 辣度岩岩好 d鸡好滑好嫩 d鸡索哂d酱汁 食落劲juicy 我地另外都叫左d熟食 个羊架超入味 encore左几次😂 最后紧系要留返个胃食雪条😍 食完真系大满足🤫 超饱
同老公结婚周年纪念 去左食神户放题 因为老公中意食寿司刺身 所以唔想谂 直接食放题🤣 食放题紧系要食刺身先抵🤭 所以一坐底 我地就即刻order左个刺身并盘

▪️刺身并盘

▫️四川香辣鸡煲