2020-10-31 666 浏览
系开饭睇到咁多正皮,相又吸引,满心期待,见人讲到好多人排队,甜品又好易卖晒,就夜晚打算早少少walkin食。点知6:30去到一个人都冇个,个心都自我怀疑左一阵,心谂应该冇野挂,就入去了。本身系冲住佢个三品定食同甜品而黎,点知到睇menu问埋店员先知三品去到2:30先有😅唔紧要!咁食佢其他热门!点知⋯1.个乌冬淋同湿到阿妈都唔认得,个卡邦泥汁偏淡仲好唔够,整体都几麻麻⋯2. 和牛汉堡饭第一次系要人均消费1xx up既餐厅食到干到喊既汉堡⋯干,0肉汁,淡老麦分分钟更好食🤡个饭⋯干到⋯消化不良3. 鲜果黑魔法pancake满心期待埋呢个pancake...图文不符,我一心谂住食士多啤梨match choco(同佢menu图一样)点知上到黎系变左提子⋯其实如果系换左水果,你地系咪可以讲一声先?仲要入面粒蓝莓系变坏左,一摆入口咬即lur总结,黑名单,bye(离开既时候,格离台同时间走,听到佢地讲,真系劲麻麻,劲唔好食,竟然食左咁既价钱)🤡🤡🤡

唔紧要!咁食佢其他热门!

点知⋯

2. 和牛汉堡饭

老麦分分钟更好食🤡
个饭⋯干到⋯消化不良

3. 鲜果黑魔法pancake

满心期待埋呢个pancake...
仲要入面粒蓝莓系变坏左,一摆入口咬即lur

总结,黑名单,bye
2020-10-30
庆祝纪念