2009-11-19 10 浏览
第一次见佢个名有d好奇, 以为系d美式快餐, 所以迟迟都冇试不过寻晚去开朗豪坊, 又见open rice各大食家好评~决定试下!!7点几到food court, 唔多人, 唔使等有位, (相反吉野家好多人打边炉, 插针都唔入=__=”)坐低之后, 见到有间new york fries新开~听闻又系唔错~下次要试下先~我拣左个黑椒牛肉铁板饭~$38一个set, 有饭, 有汽水, 价钱好抵~好似做紧promote~一上抬劲热, 好多烟, 又好香, 好岩呢排好冻既天气食~小提示: 要快手捞起d饭同埋d牛肉, 否则会loan同埋黏住个底~成个饭个配搭几唔错~好like饭上面既栗米, 够甜, 而且一齐食,口感几好, 冇咁油腻, 如果可以, 记得叫佢地俾多个汁, 会仲香~朋友Y拣左寿喜烧铁板~$54一个set, 一样有汽水~饭系分开的, 铁板有肥牛, 洋葱, 蛋, 黄芽白, 少量香菇, 有个汁分开~都几吸引, 不过d汁一落好快蒸发哂, 如果多d汁会好d, 同埋d肥牛要快d反转, 我食过d菜, 都好甜, 但朋友觉得我个饭好味d~~如果d饭放埋一齐会镬气好d~香d~喜欢日式口味既朋友可以一试
一上抬劲热, 好多烟, 又好香, 好岩呢排好冻既天气食~

朋友Y拣左寿喜烧铁板~$54一个set, 一样有汽水~
~如果d饭放埋一齐会镬气好d~香d~
喜欢日式口味既朋友可以一试

黑椒牛肉