拍拖最好既活动就系一齐发梦同扫食,今日同鱼贝子贡入西贡~ the dutch系我地第3个食点,刚入黎揾路见到已锁定要黎饮杯野😂经过见到店外有对情侣望住海,坐系高椅度饮饮酒食住芝士💛 成个画面 💛先入店选择芝士差唔多20款芝士,可以任试食~ 每一款都好好食😭 印象深刻既有黑椒烟熏、山羊奶特浓、黑松露、香草!我初时怕山羊奶特浓会好膻,勇敢试!好食!每款芝士都好滑~Set餐$180,包两杯饮品!可以选择两款芝士,我地最后选择左黑松露+香草💛而酒就选择左白酒🥂 店员先比我地试酒,试左ok就可以落实成个Set🥂🥂一路等, 口入面仍然回味紧头先既试食😂😂期待~登登登!!!心心眼😍 黎喇黎喇!相机食!碟上面戈两个玻璃兜仔系酸蔬菜同埋蜜糖芥末酱~配黎食可以中和番,唔会食芝士食到太漏黑松露芝士好香好香!点少少蜜糖芥末酱一齐食系绝配!香草比较清新,我冇谂过可以用清新黎形容粒香草芝士😂😂😂😂,但一粒黑松露一粒香草咁食,又唔会好漏㖞💛白酒,其实我唔识饮酒😂 易入口,食住芝士答答下咁饮少少又几过瘾🥂饮左一半心情唔错😂 🤤一路打食评,一路心思思想再入去发住呆咁食芝士🥂🧀

先入店选择芝士

登登登!!!心心眼😍 黎喇黎喇!相机食!

🤤一路打食评,一路心思思想再入去发住呆咁食芝士🥂🧀
2017-04-15