2020-06-27
系香港美食之都食得多其他国家既菜,有时都会挂住香港大排档既小炒😋呢间大排档就有好多菜式!岩嗮大人细路既口味😍😍老板同职员都好热情😎feel到种大排档既人情味同埋热闹😳老板👨🏻仲话间舖有ig同fb噶😳好in 想瞭解更多可以去search舖名望下~食物方面呢晚同fd嗌佐菠萝咕噜肉😍椒盐海中虾😍炒通菜同埋鬼马炒牛肉😍😍菠萝咕噜肉酸酸甜甜😋不嬲都系小朋友既挚爱,呢到既咕噜肉啖啖肉冇骨,份量足唔会配菜太多揾唔到肉咁😳椒盐虾有处理过冇虾肠😋好香口弹牙,食得出系新鲜食材,啲虾好大只有半个手掌咁大👍炒通菜有腐乳or虾酱两种口味拣,我地拣佐腐乳,通菜keep住青脆唔会炒过火变黄,咸淡度岩岩好😋最后鬼马炒牛肉,入面有油炸鬼、云耳同埋牛肉等,唔同食材既搭配有丰富的口感,想赞下个牛肉,好嫩😳👍总括黎讲啲嘢食好好味😍值得一试!