2019-06-07
今日同老婆阿仔黎呢度食个简单又好味的lunch.呢度d午巿套餐好平, 即使今日系公众假期都仍然有套餐供应.我叫左鳝糊客饭. 非常香喷喷!鳝糊做得恰到好处, 鳝脆而且芽菜爽, 味道夹, 份量不少, 仲好惹味, 𩠌饭一流, 必叫之选.出乎意料地, 阿仔叫左冷面, 佢一向都钟意汤面, 今次突然改变口味, 可能同出面天气有关, 今日热到喷火... 我抢左几撮试味. 冷面面质几好, 有少少弹性. 落左麻酱, 但味道较淡, 再落埋豉油就正好多. 青瓜丝太少了, 幸好加左碟菜, 塞左几条畀阿仔食.老婆早前黎呢度食过, 话羊肉刀削面超好味, 但佢今日想食清淡d, 所以叫左呢个, 我试左几口, 果然好清淡, 够晒"健康". 小云吞好似冇虾肉. 老婆话好正, 皮薄, 好多汤汁的.豆浆好味, 其他还可以啦.
呢度d午巿套餐好平,
即使今日系公众假期都仍然有套餐供应.
韭黄炒鳝糊客饭
三丝冷面
鲜虾小云吞面
老婆话好正, 皮薄, 好多汤汁的.
小笼包(3只)
豆浆好味, 其他还可以啦.