2020-08-17
IG @karlatimes👧🏻卡拉的美食评分🌟 4 / 5👧🏻卡拉的小评价🌟报告一下我饮过嘅排名💛 我最钟意嘅2杯都有珍珠💩不过斑兰珍珠唔系所有嘢都最配搭嘅‼️睇埋落去就知道点解啦👾🔸朱古力鲜奶+斑兰珍珠 $39心目中嘅Top 1❤️可能我真系好钟意饮朱古力🍫觉得佢个朱古力系好浓嘅 虽然佢哋冇得要走或半糖等但系杯嘢饮都唔会太甜嘅🥴仲有佢重点系加咗斑兰珍珠😚呢个组合实在太衬啦 虽然朱古力味都好浓 但系佢亦都唔会抢咗珍珠嘅味道 珍珠仲会食到少少嘅斑兰味💕🔸泰国蜂蜜柠檬茉莉花茶$32+斑兰珍珠 $6系第2名☺️第一啖饮落去好清新嘅味道 蜂蜜同埋柠檬味会比较重🙈茉莉花味要饮耐咗你先会感觉到佢嘅存在 因为之前饮朱古力奶觉得佢哋嘅珍珠好饮所以我都加咗斑兰珍珠 不过反而有啲失望😞发现成杯茶味已经盖左斑兰珍珠嘅味道 完全食唔出珍珠有斑兰味唉🤣不过杯嘢饮真系好饮嘅 但系觉得茶类就同斑兰珍珠应该唔系太夹啦🙇🏻♀️
👧🏻卡拉的美食评分🌟 4 / 5
🔸朱古力鲜奶+斑兰珍珠 $39