2023-03-26 365 浏览
依间舖头都食咗几次~舖头装修系玩怀旧风八、九十年代风格,Menu嘅选择并唔会话太多,味道完完全全系香港味(唔明唔紧要)🤣90后嘅朋友可能未必食过猪油渣,以前香港仲有小贩档嘅时候油渣面真系好经典~香煎脆边蛋肉饼饭$42⭐️3/5肉饼比较散、肉味亦都唔系咁重但系多咗只脆边流心蛋系正嘅~豉油味道啱啱好👍炸猪油渣🍽️必叫炸鸡中翼⭐️4/5,热辣辣又脆仲有好大浸虾酱味👍而家应该好少有屋企人仲用虾酱~脆香鱼饼⭐️3/5,味道好纯粹其实自己都整到,鱼饼其实系鲮鱼肉~去街市买鱼肉香煎就系咁~不过我自己钟意食鱼饼so i like 🤣🎼要大赞嘅系舖头音乐同店舖嘅装修风格十分之Match,所以开咗关都劲多游客去试,要排队不过都唔会话太耐~全香港我食过嘅真系冇咁嘅style食店,价钱$又合理可以去试🍽️
香煎脆边蛋肉饼饭$42
炸猪油渣🍽️必叫