2020-04-17 1012 浏览
湾仔西班牙小店,食物同服务一向有水准,今次试佢嘅外卖,水准依然。佢大部分食物都可外卖,除了生食的,以保食物安全。4月份仲推出午市外卖优惠,最低60蚊就有!近来大部分食店生意都不太好,餐厅晚餐offer外卖7折,堂食8折,绝对可以用低价试高质西班牙菜,外卖的服务当然不错,但记住西班牙菜需时煮,唔想等的话,要提早order。特别推介系任何海鲜系列食品、truffle fries (有真truffle碎),记得留肚食甜品(蛋糕款式定期更新,brownies 外硊内溶,自己焗唔到)。如果堂食的话,推介佢嘅cocktails 同tapas。上次食过佢嘅鲜带子,十分新鲜。我唔系打手,只系享受了一餐高质西班牙外卖、饮了杯红酒、无聊上吓openrice、准备开始周未的客人。小店的业主唔肯减租,真的要大力支持!

2020-04-17
等候时间
25 分钟 (外卖自取)
  • Truffle fries