两个女仔想揾地方庆祝就黎呢间餐厅。呢间餐厅主打地中海菜。入到去间餐厅,供侍应就即刻俾drink menu 同食野menu。结果我地叫Avocado salad、tiger Prawn  Pasta、Mediterranean Pizza;野饮就叫左Lindermn's Kriek 同Gloden Rush。五分钟之后就上哂所有野(好快手呀),先讲Tiger Prawn Pasta; 佢唔系好热(可能果日天气太冻),佢意粉比虎虾优胜。虾比较轫、而意粉好爽、佢同龙虾汁煮,而且佢意粉唔似好粉团味;all over 评价;不过不失。然后讲下个pizza ,但一定讲下个小插曲;话说我地边讲边食搞到个pizza冻哂;个侍应就主动帮番叮热。佢0既切pizza 方法唔系用切饼方法切,所以佢每件pizza的大细都不一。个pizza 果cherry tomato 好大粒同原粒整、pizza 底系饼底而唔系面包皮。果馅料有酸菜、有大蘑姑;佢唔系用蕃茄酱整。个pizza 酸酸甜甜,好正!野饮方面我点左linderman's Kriek同Golden Rush; Linderman's Kriek 系酒精饮品、
两个女仔想揾地方庆祝就黎呢间餐厅。呢间餐厅主打地中海菜。

五分钟之后就上哂所有野(好快手呀)

野饮方面我点左linderman's Kriek同Golden Rush; Linderman's Kriek 系酒精饮品、闻落去好大阵车厘子,饮落去唔乸喉:好甜而且酒精唔多。

另外一杯golden rush,佢用左菠萝汁、椰子汁同芒果汁所做成;饮落去好smooth 、闻落有好大阵椰子味。本人极力推荐。
Tiger Prawn Pasta
Golden Rush
题外话/补充资料: 我好欣赏D侍应,好有礼貌同好贴心;而侍应系讲英文。
2016-02-04
Golden Rush