2023-07-20 76 浏览
🍜黑武士酱油拉面黑武士 - 东京风黑蒜油酱油汤嘅代表,汤底酱油味重黑蒜油味十分轻身,唔算重口味之选。但酱油汤算唔错,面质偏幼,软硬适中,日式叉烧就不过不失,整体综合嚟讲都算系性价比唔错。🥸🍜赤武士地狱拉面首先,唔食得辣嘅朋友建议大家三思,因为辣味抗性低啲🥷都会觉得几地狱下 (即系唔食得辣嘅朋友)。汤底辣度级别大约有中级,辣味一入口就即刻扩散全个味蕾🔥,岩晒心急又嗜辣嘅朋友。面质同叉烧可以参考番黑武士。补充一下,溏心蛋质地控制得岩岩好,但味道小编钟意再甜啲🥰🍗炸鸡&炸鸡翼炸浆调味做得几好,炸物嘅火喉都控制得唔错,香脆得嚟入面都保持到Juicy 嘅肉汁。小编就欣赏个炸鸡翼多啲啦,因为够味之余肉质都好滑,上品! 炸鸡就可能鸡块比较厚身,腌得唔够入味,同埋唔够鸡翼滑,小编同去都会拣番鸡翼😋

🍜黑武士酱油拉面

🍜赤武士地狱拉面