2024-05-09 47 浏览
经OPENRICE买券2百几蚊就享用到鸡煲火锅放题先黎一次性既刺身, 虾多士, 避风塘三文鱼粒, 云耳冷盘, 腌制荞头, 麻辣猪红前菜既虾多士特别有记忆点,因为上面有黑松露沙律酱, 多士够脆够干身, 唔会食到一口油味之后就系开始任食鸡煲, 除左鸡件仲有猪皮系里面鸡煲味道浓而不咸, 猪皮同鸡件都非常入味虽然已经饱左一半但都ENCORE左一次鸡食饱鸡煲就开始打边炉, 拣完汤底先黎一个海鲜拼盘拼盘有鲍鱼, 螺, 海虾, 鱼片, 鱿鱼, 蚬同埋蚝, 相当丰盛鲍鱼爽弹新鲜, 蚬肉大大粒劲鲜甜之后再叫左D丸, 菜同埋肉,真心无谂过任食会有呢个水准牛肉有肉味唔会偏肥猪肉肉质爽口, 脂肪比例又系十分好最难忘系粒手打牛丸, 当粒牛丸可以咁有真正既牛味,真系唔会再在乎佢系咪弹牙因为我真系唔记得左佢既口感, 回忆里面都系佢既肉汁完全0化学加工味道, 切切实实地同牛味令你记得佢!放题饮品都系基本的, 茶, 可乐都有齐餐厅除左放题仲有唔少人食小菜同套餐. 同样平.靓.正!
经OPENRICE买券2百几蚊就享用到鸡煲火锅放题
之后就系开始任食鸡煲, 除左鸡件仲有猪皮系里面
鸡煲味道浓而不咸, 猪皮同鸡件都非常入味
虽然已经饱左一半但都ENCORE左一次鸡
食饱鸡煲就开始打边炉, 拣完汤底先黎一个海鲜拼盘
鲍鱼爽弹新鲜, 蚬肉大大粒劲鲜甜
之后再叫左D丸, 菜同埋肉,真心无谂过任食会有呢个水准
牛肉有肉味唔会偏肥
猪肉肉质爽口, 脂肪比例又系十分好
因为我真系唔记得左佢既口感, 回忆里面都系佢既肉汁
完全0化学加工味道, 切切实实地同牛味令你记得佢!
放题饮品都系基本的, 茶, 可乐都有齐
餐厅除左放题仲有唔少人食小菜同套餐. 同样平.靓.正!
2024-05-03