2024-05-09
经OPENRICE买券2百几蚊就享用到鸡煲火锅放题先黎一次性既刺身, 虾多士, 避风塘三文鱼粒, 云耳冷盘, 腌制荞头, 麻辣猪红前菜既虾多士特别有记忆点,因为上面有黑松露沙律酱, 多士够脆够干身, 唔会食到一口油味之后就系开始任食鸡煲, 除左鸡件仲有猪皮系里面鸡煲味道浓而不咸, 猪皮同鸡件都非常入味虽然已经饱左一半但都ENCORE左一次鸡食饱鸡煲就开始打边炉, 拣完汤底先黎一个海鲜拼盘拼盘有鲍鱼, 螺, 海虾, 鱼片, 鱿鱼, 蚬同埋蚝, 相当丰盛鲍鱼爽弹新鲜, 蚬肉大大粒劲鲜甜之后再叫左D丸, 菜同埋肉,真心无谂过任食会有呢个水准牛肉有肉味唔会偏肥猪肉肉质爽口, 脂肪比例又系十分好最难忘系粒手打牛丸, 当粒牛丸可以咁有真正既牛味,真系唔会再在乎佢系咪弹牙因为我真系唔记得左佢既口感, 回忆里面都系佢既肉汁完全0化学加工味道, 切切实实地同牛味令你记得佢!放题饮品都系基本的, 茶, 可乐都有齐餐厅除左放题仲有唔少人食小菜同套餐. 同样平.靓.正!
先黎一次性既刺身, 虾多士, 避风塘三文鱼粒, 云耳冷盘, 腌制荞头, 麻辣猪红 前菜既虾多士特别有记忆点,因为上面有黑松露沙律酱, 多士够脆够干身, 唔会食到一口油味 之后就系开始任食 鸡煲, 除左鸡件仲有猪皮系里面
鸡煲味道浓而不咸, 猪皮同鸡件都非常入味
虽然已经饱左一半但都ENCORE左一次鸡 食饱 鸡煲就开始打边炉, 拣完汤底先黎一个海鲜拼盘
拼盘有鲍鱼, 螺, 海虾, 鱼片, 鱿鱼, 蚬同埋蚝, 相当丰盛 鲍鱼爽弹新鲜, 蚬肉大大粒劲鲜甜 之后再叫左D丸, 菜同埋肉,真心无谂过任食会有呢个水准
牛肉有肉味唔会偏肥
猪肉肉质爽口, 脂肪比例又系十分好 最难忘系粒手打牛丸, 当粒牛丸可以咁有真正既牛味,真系唔会再在乎佢系咪弹牙
因为我真系唔记得左佢既口感, 回忆里面都系佢既肉汁
完全0化学加工味道, 切切实实地同牛味令你记得佢! 放题饮品都系基本的, 茶, 可乐都有齐
餐厅除左放题仲有唔少人食小菜同套餐. 同样平.靓.正!