2024-05-13
话咁快就到母亲节啦,我要唔煮饭去庆祝最好揾间餐厅,仔仔玩得开心,我又食得开心要有母亲节主题元素大人同小朋友仲可以免费玩埋著韩服look添我推介去观塘嘅炑八韩烤亲子餐厅今期有👩父母亲节限定及感谢父母美食之旅仔仔手拎住嘅系“送给妈妈的爱意便当”系粉红色火腿造型的花卉🌸🌸🌸,完全满足最钟意收花嘅我,睇得又食得,仲有日式蛋卷同鸡槌,底部仲有星型日式饭团添!除了母亲节,仲有父亲节嘅“和爸爸享受啤酒造型饭团” 火腿芝士🧀造型嘅啤酒🍺🍺🍺,相当搞笑。今期感谢父母美食之旅,我主力推荐大家食🍍“菠萝猪肋肉拼牛肋条”,可以称得上为天然松肉剂嘅菠萝,令猪肋肉变得非常松软又易咬我认为配上生菜、烧烤蒜蓉片和酱油,份外滋味好吃。我第一次看到咁长又咁完整嘅长牛舌🐮👅,精细嘅刀工,经过烧烤更容易食,牛味香浓,弹牙又好有口感。跟住我又点了“酱油白切肉生菜包”,好有卤水味,完全满足爱吃肉嘅我🙊。另外为了逗仔仔欢心,我哋就叫窝心摩天轮🎡,转转转!转到边款就食边款,热辣辣!有紫菜包饭、番薯条、无骨炸鸡、炸紫薯饼及鸡蛋卷。🍬🍵🍹饮品方西有热团子奶盖鲜奶特饮,好香甜又奶味香浓,而仔仔就饮冻🌹玫瑰奶冻特饮,消暑又解渴!
最好揾间餐厅,仔仔玩得开心,我又食得开心
要有母亲节主题元素
大人同小朋友仲可以免费玩埋著韩服look添
我推介去观塘嘅炑八韩烤亲子餐厅
今期有👩父母亲节限定及感谢父母美食之旅
仔仔手拎住嘅系“送给妈妈的爱意便当”
我认为配上生菜、烧烤蒜蓉片和酱油,份外滋味好吃。