2009-05-10 66 浏览
平时都有去开呢度吃晚饭, 今晚母亲节去, 果然多人D, 不过我地六点已经去到, 庆幸好快就有位.我地叫左5碟𩠌1.脆皮烧腩仔 ($58) - 推荐 !!! 半肥瘦, 好味 2.杭州口水鸡- 我就嫌佢肥左D, 不过胜在肉嫩滑, 几新鲜, 汁比较甜, OK la!3.竹笙柚子皮 - 竹笙一般般, 柚皮不喜欢, 可能我本身唔钟意食, 不过屋企人话OK.4. 鲜菌鱼汤浸娃娃菜 - 都好健康, 无咩味精, 不过唔多觉有鱼汤味, 姑片几鲜美。5.脆肉瓜鸵鸟片 - 我比较钟意, 鸵鸟片超松软, 一点都不会韧, 脆肉瓜是我喜欢的, 几好味最后, 因为今日母亲节, 并没有饭后糖水, 佢地送左D柚子糕, 冻食, 几好味, 清清甜甜柚子味, 有些少柚子丝, 不错呢~!!要扣分的是服务慢, 起菜慢, 有点混乱, 如果唔系都比个好佢地。

我地叫左5碟𩠌

, 姑片几鲜美。

脆皮烧腩仔
杭州口水鸡