2020-05-21
今日嚟咗铜锣湾大名鼎鼎嘅黄店同啊妈食母亲节lunch🥳依到嘅装修摆设同menu都好有趣😗依到有最底消费每人要叫一杯野饮,野饮价钱大约40至60蚊,都有几多选择,包括咖啡,沙冰,水果茶等等。我哋就叫咗抺茶latte同芒果沙冰。宇治抺茶鲜奶🍵抹茶latte拣冻热都得,夏天咁热紧系饮冻嘅!佢都几香抹茶味,同时唔会太苦或者太甜,加埋上面邪恶嘅忌廉,推荐~芒果沙冰🥭夏日炎炎最岩饮沙冰!只味好似100分芒果糖😂唔会太甜,冰粒都唔会太粗。明太子忌廉天使面🍝依个面见到隔离几枱都有叫,应该系招牌菜!上碟嘅时候有啲木鱼丝系到郁吓郁吓几得意💕明太子嘅份量好多,幼身嘅天使面挂满忌廉汁同明太子,再加埋啲菇,好好味!命运pizza🍕Menu上面写住all about luck😂即系代表厨师会random摆toppings上个pizza到!?pizza一嚟到有好香黑松露味,系薄批嚟,批底脆卜卜,新鲜整起热辣辣。佢上面有超级多芝士🧀,记住同人share食,唔系会太滞。加埋肠仔同洋葱好好食,我哋都认为pizza系必点嘅食物!
依到嘅装修摆设同menu都好有趣😗
宇治抺茶鲜奶🍵