2008-05-12
10- 05- 2008为左庆祝母亲节, 一家大细黎到喱到食韩国烧烤装修环境当然比东X门, X阳苑好好多啦我地一行七个人, 叫左牛拼盘, 猪拼盘, 海鲜拼盘, 牛骨汤, 煎饼首先系前菜, 同韩剧一样, 有齐咁多款, 有辣有吾辣, 都几好味之后黎煎饼, 喱个煎饼真系劲好味!!!! 入面有D葱花, 类似鱿鱼粒ge野, 加蛋去煎食落好香口, 好快就比我地清左啦然后就系主菜, 牛牛拼盘, 猪拼盘, 海鲜拼盘样样都好大碟, 好多材料我地好忙咁一边烧, 一边食, 哈, 好似冇停过手咁, 每碟都有洋葱圈, 拎埋落去烧都几好食跟住系牛骨汤, 好大块牛肋骨, 饮落去其实有d似胡椒汤, 好好饮吾好以为煲过汤ge牛会吾好食, 喱个系出奇地好食, 好林, 一句讲晒 "正"我地屋企因为有几个男人, 吾可以冇饭落肚, 所以叫左四碗白饭, 都几大碗, 系珍珠米最正系跟汤上, 汤系萝卜汤, 跟饭一齐食好好味!!!! 吾怪得韩国人钟意用汤捞饭食完之后个个都好饱, 每人都只系$120, 相比起出面个D任食韩烧, 真系好抵食又坐得舒服, 环境又好, 不过系难揾D, 问十个, 有九个人都吾识喱间野另外不得不提佢地ge服务态度
10- 05- 2008

为左庆祝母亲节, 一家大细黎到喱到食韩国烧烤
装修环境当然比东X门, X阳苑好好多啦
食落好香口, 好快就比我地清左啦

另外不得不提佢地ge服务态度几好, 见佢地不停送野上黎都冇停过手
仲成日帮我地搞细个火, 拎油比我地

PS:建议小朋友吾好坐咁近个炉, 因为好易抢火, 落得太多油, D油会响个边到烧上黎
  • 牛肋骨汤
  • 煎饼