2021-05-12 185 浏览
无得去台湾,刚刚见到小巷弄,就冲入去!好多台湾餐厅都喜欢用个弄字,一见个弄字就知佢咩料啦!二话不说就叫了盐酥鸡排,炸猪扒两样都配捞面,另一个卤大肠就配麻🔥捞面,如图大大件,鸡扒超好味,唔干,juicy,上面的调味粉也恰到好处,不过喊,至于面系粗厚实,因此十分饱肚,由于我自己太饱连卤大肠面都食唔哂,炸猪扒没有试讲番卤水大肠,入味淋滑铺在面上,占了面碗三分二之多,真系自肥,我哋仲要加左三样小食:台湾肠4条,妈妈至爱香脆可口,juicy多多都食到,仲有我至爱的地瓜条,上面应该系话梅粉?!仲有男人至爱(爸爸)的柯仔煎,佢自己都食左三分2和一般食开的豪仔饼唔同系有椰菜丝和登西,因此柯仔煎系透明的,爸爸👨都想抄考回家试煮。饮品方便,都系传统珍珠奶茶🧋冬瓜茶等竽很多选择,满足的一餐
讲番卤水大肠,入味淋滑
?!仲有男人至爱(爸爸)的柯仔煎,佢自己都食左三分2
饮品方便,都系传统珍珠奶茶🧋冬瓜茶等竽很多选择,满足的一餐
卤大肠麻辣捞面
卤大肠麻辣捞面