餐厅: can‧teen
资讯:

今日算系我母亲👵🏻大人嘅大日子,因为佢👵🏻要自己一个人坐飞机✈️去我妹👩🏻那边旅行,我同🤴🏻都戥佢紧张肯定要送佢机!😝😝~~~皮蛋瘦肉粥 . XO酱炒米粉~~~$50母亲👵🏻大人拣嘅套餐,碗粥我就冇食,但分咗少少米粉俾我同🤴🏻,我觉得硬左D,🤴🏻就话正常😀😀,米粉就偏向淡味😃😃~~~丰料糯米鸡~~~$45糯米鸡就真系大大只,里面有一只鸡翼,该有嘅材料都有,糯米就冇 ‘ 腍啤啤 ’ ,keep 到适当嘅弹性😊😊~~~沙嗲牛肉 . 温泉蛋出前一丁~~~$61普通一碗沙嗲牛肉面,今次我就觉得出前一丁煮得太 ‘腍 ’ ,但🤴🏻又话系正常😅😅!只蛋🍳整得几好,好流质,有蛋🥚味😀😀整体来讲喺机场$155 就有三个套餐(包饮品),而质素亦都唔差算几好啦😁😁!
~~~皮蛋瘦肉粥 . XO酱炒米粉~~~$50

~~~丰料糯米鸡~~~$45

~~~沙嗲牛肉 . 温泉蛋出前一丁~~~$61

2023-10-19
$56.6 (早餐)