啱啱喺CITY SUPER拣咗份甜品返屋企,🍰食咗下午茶,开心到飞起!Paul Lafayet嘅朱古力慕丝,净系见到个样我已经流晒口水。第一啖已经知道自己拣啱咗,朱古力嘅味道浓郁得嚟,又唔系𠮶种会腻口嘅重,每一啖啖系咁轻盈。而家想起都仲想再食𠮶种!苹果金宝,色泽诱人,每一啖都有苹果嘅鲜甜同脆口嘅饼皮美妙对比,真系完美结合。𠮶啲麦香味,真系一绝!🍏🥧讲真,我平时唔系好钟意食甜品,但食咗Paul Lafayet,心情都甜了一半。我曾经觉得多𠮶啲卡路里系多余,但家阵我觉得,呢啲小小嘅奢侈,偶尔嚟一两次,真系值得。无论你系咪甜品控,都一定要试嘅好物!咁香滑嘅口感,加上满满嘅云尼拿香气,真系无得输⭐️⭐️⭐️