2008-08-05
2008年7月30号 - Pret A Manger香港铜锣湾希慎道18号友邦中心地下4-6舖上个星期食得太丰富,又系时间节制少少,食返d清淡既餐单了,其实前果排减肥既日子都已经差唔多日日食pret a manger既salad同三文治,食到个人真系好乏味,今次想试下yogurt,所以一连三日都系食yogurt,o系pret就试左honey味同mango味,pcc就试左d-lite既blue berry味。个人觉得pret既yogurt好食过pcc既,首先就系pret既yogurt有谷物,同d yogurt捞埋一齐食真系唔错,而且食落口个感觉都几rich,唔会好似超市买返黎果d咁食落口咁豪无质感,虽然两只味都咁好食,不过如果要我简,我谂我会钟意honey多d,感觉上honey同d yogurt夹d。
2008年7月30号 - Pret A Manger
香港铜锣湾希慎道18号友邦中心地下4-6舖