2023-05-10
想食台湾火锅,第一时间一定系谂起「牛大人」,食物种类选择多,质素有保证之余,二上菜速度快,坐得又舒服,120分钟仲可以慢慢食,性价比高!🐮澳洲极上和牛每位会赠送澳洲M9和牛牛丸2粒,肉汁丰富又弹牙,牛味香浓!▫️阿嫲养生浓汤锅汤底以大骨原汤为主,再加入娃娃菜、桃胶、虫草花、桂圆、枸杞及红枣等材料,清甜甘香带有些少嘅药材味,养生健康又好味▫️牛肉呢个餐主打✨澳洲和牛M5 牛肩卷,油脂均匀,肉味香浓,又嫩滑😋另外,安格斯牛小排都好好食!食完一碟又一碟,疯狂Encore🫶🏻▫️海鲜必食沙白,好大粒,食落冇沙,肉质饱满鲜甜;海虾都好新鲜弹牙!▫️火锅配料台式虾饺、黑松露海鲜浆及爽脆炸鱼皮都系必食之选▫️蔬菜自助区自取,种类非常多,新鲜而且摆放得好整齐!有我最爱嘅南瓜、生菜、粟米、豆卜…▫️台湾特色小吃必食梅甘脆酥薯、士林盐酥鸡同埋糖醋甜不辣!梅甘脆酥薯真系好正,外酥内糯又香甜🫶🏻▫️饮品最钟意饮呢到嘅自家制台式无糖茶饮!洛神花茶,酸甜解腻,好啱打边炉饮!▫️甜品埋单时每人可选一款甜品,我就选咗Movenpick朱古力雪糕及仙草冻,食完大满足🥰
🐮澳洲极上和牛
每位会赠送澳洲M9和牛牛丸2粒,肉汁丰富又弹牙,牛味香浓!
▫️阿嫲养生浓汤锅
▫️牛肉
沙白
▫️海鲜
▫️火锅配料
台式虾饺、黑松露海鲜浆及爽脆炸鱼皮都系必食之选
▫️蔬菜
梅甘脆酥薯