2023-05-14 491 浏览
呢餐系2月25日同我班至亲既结婚饭都唔系第一次去,今次都系由师傅一手包办! 朋友们都好满足,因为单已经唔见左 我大概写啦~沙律汤白子 - 只有男人识欣赏🤣 佢话系好好食既柠檬/苹果/椰子雪糕 - 因为ig只可以放10张,所以... 细细碟既放埋一齐鸡泡鱼干 - 唔会好干食落juicy,仲要香口! 呢样野出面唔难揾,但就要睇个腌制啊,烧唔可以好唔同鲜北寄贝 - 男人话佢食过鲜既就再接受唔到擦字胶,而我就未去到咁绝,不过鲜既的确系好食好多,鲜甜同口感都可以好大分别生蚝池鱼 (唔太记得)豆腐 - 呢个豆腐连个平时唔食豆类既人都觉得好食就知有几好食猪 - 好嫩,因为其中一位朋友唔牛,师傅就整左个猪俾我地,放低个时我地仲以为佢系牛牛,食落先知,师傅整得好嫩好好好食,外面烧得好香,猪㖞~ 烧到咁都唔柴~西京烧 - 呢个一直系师傅既首本名菜 (虽然我最挂住既系佢整既翠肉瓜),个腌料唔会好腻,甜甜地有少少酒香(可以系味醂?)春菜 - 系我唔钟意既 但各位都食得好开心牛 - 其实已经好饱但都系会继续食,因为烧得靓已经好吸引,你会系饱都想试一旧,然后就再继续好啦… 太耐无写野又少左睇书,都唔系好谂到用词,
呢餐系2月25日同我班至亲既结婚饭

沙律

白子 - 只有男人识欣赏🤣 佢话系好好食既
生蚝
池鱼 (唔太记得)
春菜 - 系我唔钟意既 但各位都食得好开心

好啦… 太耐无写野又少左睇书,都唔系好谂到用词,写番多D应该会好D既🤣

(因为只可以放12张,其中一张要group埋)
2023-02-25