味火鍋 (雅仕洋樓)

Yum Hotpot (Ashley Building)
2024-03-13 586 浏览
难得约左一班好耐冇见嘅妈妈朋友晚饭,今次揍够脚,可以book 间房,终于可以试吓味火锅🥰作为对食物质素有要求嘅朋友👭大家竟然一致认为物有所值、海鲜及食物质素高、环境干净企理、服务态度ok,还有久违的支装汽水,最尾仲有每人1杯movenpick 雪糕,大满足😘久违的支装汽水,有zero, coke, 忌廉及芬达,还有打边炉必备嘅混酱,未食先兴奋😋前菜有4款可拣,我哋11人,拣左佛跳墙、鸡煲、酸菜鱼及芝士焗龙虾一齐分享,鸡煲几惹味,酸菜鱼嫩滑,但系大家太忙顾住食,冇影过齐相🫣靓仔的芝士焗龙虾🦞主角海鲜拼盘及手切靓牛,生𧐢肥美juicy, 鳝片爽脆美味,蛏子爽甜、鲍鱼香鲜,手打丸肉味嚼劲一流、牛肉香浓嫩滑,-啖接一啖,食到无停口😋

靓仔的芝士焗龙虾🦞
2024-03-05