2021-09-28 629 浏览
每个人屋企附近总会有一间饭堂,𠮶间食堂唔需要特别出众,唔需要做到米芝莲级数,唔需要做到啲伴碟挑剔晒花,食之前要影吓相先,只需要在你唔知想食乜嘅时候,你就会谂起不如去食XX啦,近近哋。点解你屋企附近有咁多间餐厅,偏偏你肚饿嘅时候,唔想去咁远,唔想特别谂食啲乜,就净系会谂起佢,佢唔一定要特别好味,但要近,最好在你屋企楼下,仲要系价廉物美样样精,今日忽然之间想食扒,会谂起佢啲铁板牛扒系唔错的,有心血来潮想食小炒,又会谂起佢啲小炒好够镬气,有朋友来作客,近近地叫外卖都系叫呢间,而朋友嘅comment一般都会系「都Ok㖞!六七十蚊又唔贵㖞!」睇相就知平平无奇得嚟又平又几好味啦!味道:环境:服务:特色:泊车:(元朗市中心,唔好谂)评语:如果我住附近,雅苑绝对符合饭堂嘅条件。

睇相就知平平无奇得嚟又平又几好味啦!

豉椒鲜鱿饭
粟米肉粒饭

味道:

环境:

服务:

特色:

泊车:
(元朗市中心,唔好谂)

评语:如果我住附近,雅苑绝对符合饭堂嘅条件。
外卖自取