2024-05-05
每个礼拜都要去报到嘅极品B级美食,怒轰蛋同猪扒😍!・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・🍳 滑蛋鱼柳饭 HK$60・味道:超重蛋味!极嫩滑!鱼柳好滑,加埋甜豉油捞饭,正!蛋同鱼柳都系已调味,就咁食都好满足!・口感:鱼柳外脆内嫩,yum!🐷 秘制猪扒饭 HK$60・味道:猪扒外皮煎到焦脆,仲有蜜糖香包住,甜甜咸咸的好正欸~个蛋流心啲更好!・口感:软熟的猪儿最好吃了,嘻♥(´∀` )🐷 秘制猪扒捞米 HK$63・味道:猪扒keep住外脆内软,甜甜咸咸咁好食。蛋都系超水准发挥,重蛋味够嫩滑。今次个重点:捞米配麻油,美味Σ>―(〃°ω°〃)♡→!・口感:冇嘢讲XD 就是正!🐮 招牌五香牛腩饭 HK$63・味道:五香肉丁汁好邪恶但好香口,配埋小小辣油咁好惹味!牛腩同牛筋都好入味,不过8成牛筋,好少牛腩,而且牛腩偏碎,呢个位有啲扣分TT・口感:牛腩同牛筋都好淋好入味嘅,个五香辣汁捞饭一流,几轻身而且食完唔会好渴嘅~🍹 橙茶 走甜 +HK$3・味道:真系有几嚿橙,个人觉得少少甜系最perfect,橙同茶比例最好嘅味道,jeng!・口感:饮到橙粒嘅呢~・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・
🍳 滑蛋鱼柳饭 HK$60
・口感:鱼柳外脆内嫩,yum!
🐷 秘制猪扒饭 HK$60
・口感:软熟的猪儿最好吃了,嘻♥(´∀` )
🐷 秘制猪扒捞米 HK$63
・口感:冇嘢讲XD 就是正!
🐮 招牌五香牛腩饭 HK$63
🍹 橙茶 走甜 +HK$3
・口感:饮到橙粒嘅呢~
🤰性价比:高~
🤰9冲度:9冲~
🤰结论:同事推坑的好西,舌头高潮的美味👅!