好耐冇打字 🤫由屯门搬出黎旺角既奇迹拉面, 我连续3 个星期五去,到第3 次先成功第一批入座食到 😍 闲日开门前15 分钟到就ok 啦! ⁡睇左第2 啲食评, 好挣扎究竟要原味浓拉面定清汤酱油拉面好😩 结果拣左通常早啲卖哂既原味浓拉面!!🍜 HKD86 ⁡第一啖饮左汤底 ,系浓稠, 但我唔觉好似人地所讲好咸wor ! 饮左一淡,个口都仲有层汤留左系口腔四周咁样😆 味道唔抢, 系好柔和既豚骨汤。 🐷 面条幼身,但偏硬,系我好中意既口感!! 亦好挂汤👍🏻 溏心蛋蛋黄都有8-9 成流心 🍳 薄叉烧2 片,考虑size 同片数就好似少左啲😆 叉烧似梅头,软腍得来有嚼劲,笋丝清爽冇异味~ ⁡整体黎讲, 成碗拉面表现好平均地好, 冇咩要挑剔既地方。 如果要排15 分钟我觉得值得一试 , 希望第时会有埋小食🤤⁡

好耐冇打字 🤫

原味浓拉面