餐厅: 元気寿司 (新都會廣場)
资讯:

2021-08-04 431 浏览
每𠮶月第一𠮶礼拜嘅星期三有元气帮到我银包👛,因为有8折😂 虽然呢𠮶优惠我一年都食唔到一次,但都真系几吸引💕 任叫完埋单都只系$150✌🏻 今次叫咗平时唔多嗌嘅嘢试下😂 ⁃青森苹果蛋糕🍰 - 好普通好普通,难听啲讲质素好低😅 ⁃吞拿鱼冷拉面沙律🥗 - 呢𠮶反而有啲surprise,因为卖相都几好睇,性价比好高⁃双重鳗鱼芝士 - 冇乜特别,之前𠮶个芝士鳗鱼卷仲好食⁃大拖罗 - 元气嘅拖罗嚟讲已经进步咗好多⁃炙烧帆立贝同有黑松露 - 其实识落冇乜分别,好似原本嘅炙烧仲好食平时食𠮶啲三文鱼腩、油甘鱼、黑椒蚝🦪、黑椒三文鱼、芥辣八爪鱼都梗系有叫🤪

今次叫咗平时唔多嗌嘅嘢试下😂
⁃青森苹果蛋糕🍰 - 好普通好普通,难听啲讲质素好低😅
⁃双重鳗鱼芝士 - 冇乜特别,之前𠮶个芝士鳗鱼卷仲好食
⁃大拖罗 - 元气嘅拖罗嚟讲已经进步咗好多

外卖自取