2022-07-31 469 浏览
每个月都食一次,Book咗位,只需等5分钟,便可以入座,今次送嘅小食唔错,期间限定1. Lychee Rose - 似香珠味,酒精较浓2. Chicken Wings Two-way - 较喜欢烧烤味,因为另一只味,对我来讲是非常辣,一入口就辣到流口水😂😅3. 香煎法罗群岛三文鱼扒 - 三文鱼近皮位置有少少肥,唔错。够 creamy 👍🏻,松露味就唔觉有4. 蚬肉意大利幼面 - 很香茄膏味,蚬肉够多,但幼面就略为硬少少👍🏻5. Spinach Artichoke Dip (Free) - 这个是每月送的免费小食,是粟米片配菠菜蓉,之前已经食过菠菜茸已经觉得好好食,原来将佢配上粟米片,当作小食,是咁好味的👍🏻,不过少左啲😝6. 洋葱汤 - 喜欢洋葱味嘅朋友,值得一试

1. Lychee Rose - 似香珠味,酒精较浓

6. 洋葱汤 - 喜欢洋葱味嘅朋友,值得一试