以前系附近返学,都会去呢间食寿司,贪佢平得黎又高质,扺过食争鲜,质素可以同元气媲美。而且店员服务态度好好又卫生。有时坐系吧枱位置,店员都会同顾客倾下计,离开嘅时候又会同你讲拜拜,充满人情味,今时今日仲点揾到呢啲咁好服务嘅小店。佢地嘅寿司选择唔系好多,但每件出品都系即整,诚意十足。军舰寿司块紫菜唔会淋啤啤,佢地嘅炙烧三文鱼寿司送到入口都仲有火烧嘅余温,配合细腻的油脂香,入口即融的滑溜感,真系味蕾嘅至高享受。偶然会同朋友share一份三文鱼刺身,先至$7x,但大大份真系可以食到大满足,每块嘅油脂分布都好均匀,够晒肥美。小店仲有啲小食都系好值得推介,炸物全部都系即叫即整,拎上手仲系热辣辣㗎,冬天食𠮶阵就感觉好幸福。我自己最钟意食沙律,青瓜、沙律、蟹籽捞埋一齐,酸酸甜甜又几清爽,夏天食就最match。未系openrice写过食评,但呢间小店真系唔写都觉得对唔住自己嘅良心。呢排疫情严重,成个行业都生意惨淡,希望佢地可以顶得住啦!

三文鱼刺身
三文鱼刺身